Nederlandse spelers geaccepteerd Nederlandse spelers geaccepteerd

UFX

stars
1 / 5

UFX is een erg leuke broker om mee te starten. Ook vanwege de interessante bonussen die je kunt claimen!

UFX Overzicht

Wat is UFX voor een broker?

UFX streeft ernaar om één van de beste online brokers ter wereld te worden. Handelaren die een account aanmaken kunnen profiteren van vele voordelen. De spreads zijn zeer aantrekkelijk, en je kunt als geregistreerd gebruiker profiteren van de diensten van een persoonlijke accountmanager. Uiteraard zijn je transacties en de privé gegevens veilig, alle transacties verlopen via een SSL protocol zodat je zeker weet dat persoonlijke informatie niet in verkeerde handen komt.

Achtergrond UFX

UFX werd opgericht door het bedrijf Reliantco Investments Ltd. UFX streeft ernaar om aan de klanten een zo gebruikersvriendelijk mogelijke manier te bieden om online te handelen. Het geboden platform is hier een goed voorbeeld van. Je kunt kiezen uit verschillende accounts, aangepast aan jouw specifieke behoeften.

Voor alle accounts geldt dat er aantrekkelijke spreads worden geboden bij alle transacties. UFX werkt conform de voorwaarden van de Cyprus Securities and Exchange Commission (CySEC). In de afgelopen jaren heeft UFX meerdere prijzen in de wacht gesleept waaronder de European FX Broker of the Year in 2014 en 2015. Ook een aantal Britse prijzen voor beste broker en beste forex broker werden in de wacht gesleept. Je kunt bij UFX handelen op verschillende platforms. Je kunt zelf bepalen met welk platform je het prettigst je account kunt beheren. Je kunt handelen in CFD’s van verschillende instrumenten waaronder grondstoffen, indexen, aandelen en valuta.

De voor en nadelen van UFX

We hebben de belangrijkste voordelen en nadelen van UFX als broker hieronder voor je op een rijtje gezet. Zo kun je snel een idee krijgen over de sterke en zwakke punten van UFX.

Voordelen
 • Meerdere handelsplatforms
 • Een groot aantal handelsinstrumenten
 • Aantrekkelijke hefbomen en spreads
 • Verschillende account types beschikbaar
Nadelen
 • Geen demo account beschikbaar
 • Geen welkomstbonus bij de eerste storting

Welke software gebruikt UFX?

De website van UFX en de aangeboden platforms zijn zeer overzichtelijk en gebruikersvriendelijk. Er wordt gebruik gemaakt van duidelijke menu’s voor de platforms, promoties, account informatie en overzichten van instrumenten. Het aanmaken van een account is snel geregeld door het invoeren van je naam, e-mailadres, telefoonnummer en een wachtwoord. Van alle fondsen kun je direct live de stand van zaken zien zodat je weet hoe het ervoor staat met de door jou aangekochte CFD’s.

Handelsplatforms

De handelsplatforms die UFX aanbiedt zijn zeer goed geïntegreerd en toegankelijk voor de gebruikers. Je kunt direct de actuele stand van zaken zien met betrekking tot aandelen, grondstoffen, valutaparen en andere instrumenten zodat je direct kunt bepalen waar je op wilt gaan inzetten. Je kunt via een live stream de verschillende producten volgen zoals de koers Euro – Dollar, de stand van de Dow Jones of de koers van aandelen Google, Facebook of Brent Oil. Ook de prijzen van grondstoffen zoals olie, goud en koper kun je direct live volgen. Zo bepaal je het voor jou ideale instapmoment. Je kunt gebruik maken van ParagonEx Web Trader 4.0, de UFX Trader App voor iOS en Android en het bekende platform Meta Trader 4 (MT4). Ieder platform heeft zijn eigen specifieke voordelen.

 • ParagonEX Web Trader 4.0 kan worden benaderd met iedere internetbrowser. Je hoeft geen software op je computer te zetten en je kunt gebruik maken van alle toepassingen die UFX biedt.
 • UFX Trader App is speciaal ontwikkeld voor gebruik op mobiele apparaten. Er is een versie beschikbaar voor iOS, deze kun je downloaden in de App Store. Android gebruikers kunnen hun versie downloaden in de Google Play Store.
 • Meta Trader 4 (MT4) wordt algemeen gezien als de gouden standaard voor de online handel voor beleggers. UFX biedt MT4 dan ook aan voor zijn gebruikers. Je kunt gebruik maken van extra opties zoals analyses en het automatisch verrichten van transacties. MT4 is alleen beschikbaar voor de premium accounts Gold en Platinum bij UFX.

Storten bij UFX

Voor het doen van een storting in je account bij UFX kun je gebruik maken van diverse betalingsopties. Je kunt een bedrag over maken met alle gangbare creditcards zoals Visa en Master Card. Daarnaast zijn er talrijke andere opties waaronder de PaySafeCard en betalen met Bitcoins. Ook kun je via internetbankieren een bedrag in je account storten. Alle klant accounts worden uiteraard gescheiden beheerd van de rekeningen van UFX om benadeling van klanten te voorkomen. Alle transacties worden veilig en volgens de hoogste standaards verwerkt om je vertrouwelijke informatie te beschermen. Je kunt dus met een gerust hart een storting doen.

 • Visa
 • Visa

Welke markten biedt UFX aan?

UFX biedt een grote verscheidenheid aan markten waar je als klant op kunt handelen. Je kunt CFD’s (Contracts For Difference) aankopen in een ruim aanbod aan instrumenten. Dit biedt je de mogelijkheid om de optie te kiezen die je het beste ligt. Je kunt kiezen uit de volgende markten:

Indexen

Je kunt CFD’s aanschaffen voor bekende markten zoals de CAC 40, de DAX 40, de NASDAQ, Dow Jones en Nikkei index. Het koersverloop wordt weergegeven in GMT. De hefboom staat op 1:50 en de spreads variëren van 50 tot zelfs 2000 pips.

Aandelen

Je kunt een keuze maken uit honderden bedrijven waarvoor je aandelen kunt kopen, waaronder populaire ondernemingen zoals Adidas, Google. Facebook, Colgate-Palmolive, Deutsche Bank, Alibaba, Amazon, EasyJet, Boeing, Airbus en vele anderen.

Valutaparen

Je kunt kiezen uit grote, kleine en exotische valutaparen. Populaire valutaparen zijn uiteraard beschikbaar, waaronder Euro – Dollar, Dollar – Pond, Euro – Pond en Dollar – Yen. De hefboom is zeer aantrekkelijk en varieert van 1:50 tot 1:400. De spreads zijn zeer gevarieerd en afhankelijk van de populariteit van een bepaald valutapaar.

Grondstoffen

Als je wilt handelen in grondstoffen kun je kiezen uit een ruim aanbod van instrumenten waaronder populaire grondstoffen zoals goud, olie, graan, platina en aardgas. De hefboom varieert van 1:50 tot 1:400. De spreads variëren van 5 tot wel 550.
ETFs: Exchange Traded Funds zijn eveneens beschikbaar bij UFX. Je kunt handelen met QQQ, SPY, XLE, XLV en andere. Deze fondsen kun je verhandelen tijdens kantooruren. De aan= en verkoop is gebonden aan limieten.

Soort accounts bij UFX

Wanneer je bij UFX wilt gaan beleggen kun je kiezen uit vier verschillende accounts. Kies het account dat het beste bij je past. Helaas biedt UFX geen demo account waar je kunt oefenen met de verschillende platforms voordat je echt geld gaat storten. Dit is een duidelijk minpunt ten opzichte van andere online brokers. De vier verschillende accounts waar je uit kunt kiezen zijn de volgende:

1

Mini account

Hier kun je handelen met minimaal $ 500 euro aan gestort vermogen en een minimaal handelsvolume van 5000 dollar.

2

Standaard account

De minimale storting bedraagt $ 1.000,- en het handelsvolume is minimaal 10.000 dollar.

3

Gold account

De minimale storting voor dit account is $ 5.000,- en het minimale handelsvolume bedraagt $ 50.000,-

4

Platinum account

De minimale storting bedraagt $ 10.000,- en het handelsvolume voor dit account bedraagt minimaal $ 100.000,-

Hoe is de klantenservice bij UFX?

Om de klantenservice te bereiken kun je onder andere gebruik maken van live chat. De klantenservice is eveneens bereikbaar in een groot aantal landen via een lokaal telefoonnummer. Je kunt ook contact leggen via WhatsApp. De helpdeskmedewerkers zijn vriendelijk en competent.

Kan ik veilig handelen bij UFX?

UFX maakt gebruik van de hoogste standaards als het gaat om het garanderen van de veiligheid van de gegevens van klanten. Alle transacties verlopen via SSL protocollen. UFX is gebonden aan de regels van CySEC en heeft een MiFID paspoort voor het aanbieden van diensten in de landen van de EU. Sinds de oprichting in 2007 heeft UFX zich bewezen als één van de meest betrouwbare online brokers.

Conclusie

UFX is een aanrader voor handelaren die graag toegang willen tot een groot aantal instrumenten. Je kunt gebruik maken van verschillende handelsplatformen voor zowel je computer als voor mobiele apparaten. Je kunt handelen in aandelen, indexen, grondstoffen en valutaparen. Er worden aantrekkelijke hefbomen en spreads geboden. UFX is aantrekkelijk voor zowel beginners als professionals.

Nieuwe ervaringen van UFX

1 bezoekers hebben
UFX
beoordeelt met een gemiddelde beoordeling van: 1 van 5

UFX is onbetrouwbaar. Zodra je je hebt aangemeld, word je gebeld door een Engels sprekende coach die je zgn gaat begeleiden. Je krijgt heel veel ongewenste telefoontjes en het gaat er dan om om zoveel mogelijk geld te storten voor meer rendement. Ik ben uiteindelijk €1200 kwijtgeraakt toen ik er achterkwam dat het oplichters waren. Want de koersen gaan al snel de verkeerde kant op en het enige wat helpt om je account gezond te houden is nog meer geld over te maken. Toen mijn spaargeld de bodem ging raken, viel bij mij het kwartje. Na heel veel moeite kreeg ik het in delen teruggestort. Maar uiteindelijk €1200,- minder. Hoe dom kun je zijn! Ook ben ik plat gebeld door ze, en nu soms nog…

UFX
1

Beoordeling achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd