Nederlandse spelers geaccepteerd Nederlandse spelers geaccepteerd

easyMarkets

stars
3.5 / 5

EasyMarkets is een erg leuke broker om mee te starten. Ook vanwege de interessante bonussen die je kunt claimen!

EasyMarkets Overzicht

Wat is EasyMarkets voor een broker?

easyMarkets is een online broker waar je kunt handelen in ruim 300 verschillende instrumenten. Wat deze broker aantrekkelijk maakt is dat je als klant kunt profiteren van verschillende bonussen en promotieacties om het doen van een storting en het handelen nog aantrekkelijker te maken. easyMarkets biedt wereldwijde klantenservice en biedt toegang via zowel computer als tablet en smartphone via het alom geprezen Meta Trader 4 (MT4) platform.

Achtergrond EasyMarkets

easyMarkets is een online broker waarvan de website zeer elegant is vormgegeven. De broker richt zich op zowel beginnende beleggers als de min of meer ervaren en de professionele handelaren. Het bedrijf werd opgericht in 2003, toen nog onder de naam EasyForex. Je kunt via easyMarkets handelen in valuta, in CFD’s (Certificate For Difference) of in valutaparen. Het klantvriendelijke platform van easyMarkets werkt prettig op zowel een computer of laptop als op een tablet of smartphone. Maar uiteraard kun je bij deze broker ook handelen in CFD’s voor grondstoffen zoals koper, platina, graan en koffie, alsmede in CFD’s voor indexen van gerenommeerde beurzen zoals die Dow Jones, de Nikkei en de Hang Seng.

Voor de handel in vreemde valuta kun je kiezen uit grote, kleine en exotische paren, er zijn meer dan 60 opties. Sinds 2006 heeft easyMarkets zijn eigen Educatiecentrum waar klanten zich kunnen scholen in het gebruik van het systeem, het analyseren van de handel en het maken van de juiste keuzes bij het aankopen van CFD’s.

In 2009 introduceerde easyMarkets MT4 voor de handel op mobiele apparaten. Hiermee kan easyMarkets zich ook prima presenteren op sociale media zoals Facebook, LinkedIn, Twitter en YouTube. In 2010 werd TradeDesk geïntroduceerd, waarmee easyMarkets weer een stap zette naar verbetering van de dienstverlening aan de klanten. Vanaf 2012 zijn er apps beschikbaar voor zowel iOS als Android. In 2016 kwam easyMarkets weer met een nieuwe feature, namelijk dealCancellation. Dit geeft handelaren een geplaatste deal binnen een uur te annuleren zonder dat hier kosten aan verbonden zijn. easyMarkets beschikt over licenties van CySEC, de Australische financiële markt en beschikt over een MiFID paspoort voor handel in geheel Europa.

De voor en nadelen van EasyMarkets

We hebben de belangrijkste voordelen en nadelen van EasyMarkets als broker hieronder voor je op een rijtje gezet. Zo kun je snel een idee krijgen over de sterke en zwakke punten van EasyMarkets.

Voordelen
  • Gratis demo account beschikbaar
  • Meer dan 300 instrumenten voor CFD
  • Aantrekkelijke spreads en hefbomen
  • MT4 beschikbaar
  • Aantrekkelijke bonussen en promoties
Nadelen
  • Limieten op stortingen en opnames
  • De inwoners van een aantal landen zijn uitgesloten van het aanmaken van een account, waaronder Israël, de VS, Brits Columbia en Ontario)

Welke software gebruikt EasyMarkets?

easyMarkets is zeer gebruikersvriendelijk. Alle opties zijn gemakkelijk te vinden en je kunt in je account eenvoudig zaken regelen zoals het plaatsen van orders en het beheren van gegevens. Je kunt gebruik maken van alle beschikbare online informatie om je deals zo verantwoord mogelijk te maken en de kans op winst te vergroten.

Je kunt bij easyMarkets gebruik maken van verschillende handelsplatforms. Allereerst is er het eigen easyMarkets platform. Dit platform bevat alle features die easyMarkets de afgelopen jaren heeft ontwikkeld en geïntroduceerd. Je kunt met één klik een transactie doen. Je kunt een maximum verlies instellen en gebruik maken van aantrekkelijke spreads. Je kunt uiteraard eenvoudig zien welke orders op dat moment lopen en wat de stand van zaken is. Zo kun je eenvoudig anticiperen op recente ontwikkelingen in de markten waarin je interesse hebt. Je kun handelen in CFD’s voor alle soorten producten zoals valuta, aandelen, indexen en grondstoffen.

Naast het eigen platform biedt easyMarkets ook het Meta Trading 4 (MT4) platform aan voor mobiele apparaten. Via het MT4 platform kun je razendsnel orders plaatsen en andere handelingen uitvoeren. Als je gebruik maakt van mobiele apparaten kun je bovendien je account beheren waar en wanneer je maar wilt. Je kunt voor beide platforms gebruik maken van live informatie over de koersen, financieel nieuws en informatie over de stand van zaken in diverse markten waar je je voordeel mee kunt doen bij het handelen in CFD’s.

Storten bij EasyMarkets

Zodra je een account voor echt geld hebt aangemaakt kun je je eerste storting doen. Hiervoor zijn 9 betalingsopties beschikbaar waaruit je een keuze kunt maken. Je kunt onder andere geld in je account storten via een creditcard, Neteller, Skrill of via bankoverschrijving. Vanaf een storting van 100 euro kom je in aanmerking voor een bonus. De bonussen zijn als volgt:

  • 100 – 199 euro: 30% bonus
  • 200 – 1000 euro: 50% bonus
  • > 1000 euro: 40% bonus

Zodra je betaling is ontvangen kun je de dienovereenkomstige bonus claimen. Alle betalingen worden gecontroleerd, dit is een standaard procedure bij alle handelsplatforms voor CFD’s.

Welke markten biedt EasyMarkets aan?

Je kunt met je account van easyMarkets handelen in een grote verscheidenheid aan CFD’s. Kies een markt die je ligt en waarvan je denkt goed te kunnen voorspellen wat het koersverloop zal zijn. Als gaat handelen in CFD’s dan kun je een keuze maken uit meer dan 300 instrumenten. Er zijn meer dan 136 munteenheden beschikbaar voor handel in de dagwaarde. Je bent volledig flexibel om je beschikbare budget in te zetten zoals jij dat wilt. We geven wat voorbeelden van instrumenten waarmee je kunt handelen per hoofdgroep.

Valutaparen

Je kunt handelen in onder meer Euro – Dollar, Pond – Dollar, Dollar – Yen, Australische Dollar – US Dollar, Euro – Pond, Pond – Yen en Euro – Yen.

Metalen

Handel is mogelijk in CFD’s voor onder meer goud, zilver en platina.

Grondstoffen

Je kunt handelen in WTI ruwe olie, Brent ruwe olie, stookolie, gas, granen en groenten en fruit. Verder zijn er CFD’s verhandelbaar in cacao, koper, katoen, koffie, suiker, graan en andere producten.

Indices

Middels een CFD kun je voorspellen hoe de koers van een bepaalde beurs zich gaat ontwikkelen. Van bekende beurzen waaronder de DAX, de FTSE, de US Dollar index, de NASDAQ, de Nikkei, Dow Jones en andere populaire indices kun je het koersverloop voorspellen.

Opties

Je kunt opties nemen voor een groot bedrag valuta tegen de US Dollar, grote, kleine en exotische valuta in valutaparen en opties in grondstoffen.

Soort accounts bij EasyMarkets

Je kunt bij easyMarkets een demo account aanmaken en een live handelsaccount. Voor het demo account is alleen een e-mailadres en wachtwoord noodzakelijk. Wil je met echt geld gaan handelen dan dien je voor het aanmaken van een live account je persoonlijke gegevens te verstrekken. Je moet je naam, e-mailadres, land van vestiging en leeftijd invoeren. Deze gegevens worden geverifieerd voordat je account toegankelijk is. Wanneer je je account telefonisch laat verifiëren kom je in aanmerking voor een welkomstbonus van 25 euro. Ook moet je als je met echt geld gaat handelen de algemene voorwaarden accepteren en aangeven dat je voldoende kennis van zaken hebt.

Hoe is de klantenservice bij EasyMarkets?

De snelste manier om in contact te komen met de klantenservice is via de live chat. Deze is echter niet altijd beschikbaar. Je kunt gebruik maken van de live chat van maandag tot en met vrijdag tussen 12.00 uur GMT en 19.00 uur GMT. Je kunt de klantenservice ook bereiken via e-mail, door een brief te sturen naar het adres op Cyprus of via de verschillende telefoonnummers die wereldwijd beschikbaar zijn.

Kan ik veilig handelen bij EasyMarkets?

easyMarkets doet er alles aan om de veiligheid van de handelaren te garanderen. Alle transacties verlopen via een beveiligde verbinding. Je kunt daarnaast gebruik maken van gegarandeerde spreads, bescherming tegen grote verliezen en de mogelijkheid om een order binnen een uur kosteloos te annuleren.

Conclusie

EasyMarkets is één van de betere online CFD brokers. Met uitzondering van een 12-tal landen waaronder de VS en Israël heb je wereldwijd toegang tot dit online handelsplatform. De bonussen en promoties zijn erg aantrekkelijk, maar lees wel goed de voorwaarden waar je aan moet voldoen om deze te kunnen incasseren. De klantenservice functioneert goed en reageert adequaat op vragen. Het demo account is erg nuttig om het platform te leren kennen.

Nieuwe ervaringen van easyMarkets

2 bezoekers hebben
easyMarkets
beoordeelt met een gemiddelde beoordeling van: 3.5 van 5

Ik vond dit zeker een goed platform, iemand enig idee of ik hier ook crypto’s kan verhandelen?

easyMarkets

De naam zegt het al, EasyMarkets. Dit is een easy platform en uitermate geschikt voor beginnende handelaren.

easyMarkets
2

Beoordeling achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd