Nederlandse spelers geaccepteerd Nederlandse spelers geaccepteerd

Avatrade

stars
4 / 5

Avatrade is een van de populairste platformen onder beginners in het handelen. Het platform is duidelijk en goed te begrijpen. Tevens tot wel €3000 aan bonus te claimen! ⬇️

Avatrade Overzicht

Wat is Avatrade voor een broker?

AvaTrade biedt CFD’s (Certificates For Difference) in een groot aantal aandelen, opties en grondstoffen. Wanneer je je aanmeldt om te gaan handelen via AvaTrade word je getrakteerd op een leuk pakket met welkomstbonussen. Je kunt een demo account aanmaken om eerst uit te proberen hoe alles werkt voordat je met echt geld gaat handelen.

Achtergrond Avatrade

AvaTrade is een onderneming die is gevestigd in Ierland en onder streng toezicht staat van de Centrale Bank van Ierland. Het bedrijf valt onder de regelgeving van MiFID en heeft licenties in onder andere Zuid-Afrika, Japan, de Maagdeneilanden en Australië. AvaTrade heeft klanttevredenheid en veiligheid bij het handelen in CFD’s hoog in het vaandel staan. AvaTrade is een online broker waar je kunt handelen in een breed pakket aan instrumenten.

Naast de handel in CFD’s voor grondstoffen, aandelen en beurskoersen wordt er ook handel in valutaparen aangeboden. Je kunt kiezen uit een grote, kleine en exotische valutaparen. AvaTrade is zowel geschikt voor beginnende als ervaren handelaren. Je kunt handelen op het bekende MetaTrader 4 maar je kunt ook gebruik maken van het eigen platform van AvaTrade. Je kunt zelfs gebruik maken van geautomatiseerde handel. Bij het handelen kun je gebruik maken van verschillende platforms, waaronder het bekende Meta Trader 4, Floating Spreads en het eigen platform van AvaTrade.

Daarnaast zijn er opties om automatisch transacties te laten uitvoeren zonder dat je daarvoor zelf aanwezig hoeft te zijn. Je kunt de software van AvaTrade ook gebruiken op je smartphone of tablet, er is een app voor iOS en Android. Omdat AvaTrade ruim 250 verschillende instrumenten biedt om mee te handelen in CFD’s, is er voor elk wat wils. Voor diverse CFD’s geldt een hefboom van 200:1.

De voor en nadelen van Avatrade

We hebben de belangrijkste voordelen en nadelen van Avatrade als broker hieronder voor je op een rijtje gezet. Zo kun je snel een idee krijgen over de sterke en zwakke punten van Avatrade.

Voordelen
 • Demo account beschikbaar
 • Handel in ruim 250 instrumenten
 • Wereldwijde licentie
 • De website is ook in het Nederlands beschikbaar
Nadelen
 • Geen lijst van fondsen beschikbaar voordat je een account aanmaakt
 • Geen garantie op maximaal verlies

Welke software gebruikt Avatrade?

Er zijn verschillende handelsplatforms beschikbaar bij AvaTrade. Hierbij ook platforms die speciaal zijn ontwikkeld voor gebruik op je tablet of smartphone. Ook op een Mac kun je prima je transacties doen, evenals op een laptop als je gebruik maakt van de webbrowser. Je kunt kiezen uit de volgende populaire opties:

 • Meta Trading 4 (MT4)
 • AvaTrader
 • MT4 Spread Betting
 • AvaOptions
 • Floating Spreads

Je kunt handelen op verschillende markten, waaronder uiteraard de CFD markt, spread betting en een index voor financiële markten. Je kunt daarnaast gebruik maken van verschillende trainingsopties om je te helpen de juiste keuzes te maken, waaronder leerzame video’s en financiële informatie waarmee je je voordeel kunt doen. Alle opties zijn zowel via je browser als via een mobiele app beschikbaar. De klantenservice is 5 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar.

Storten bij Avatrade

Je kunt een storting doen in je account door een bedrag over te maken met je creditcard of debetcard. Als je op deze manier een storting doet is het minimale bedrag per transactie 100 euro. Je kunt ook een storting doen door gebruik te maken van overschrijving, of via Skrill of PayPal. Neteller is niet beschikbaar voor inwoners van de EU. Je kunt als je bent ingelogd in je account de door jou gewenste betaaloptie kiezen en direct een storting doen.

 • Visa
 • Visa

Welke markten biedt Avatrade aan?

Je kunt bij AvaTrade handelen in CFD’s van een grote verscheidenheid aan markten. Handel is onder andere mogelijk in goud, handel in aandelen van bedrijven, handel in olie en andere grondstoffen. Ook kun je handelen in valuta via valutaparen. Je kunt handelen in agrarische producten zoals graan, maar ook in grondstoffen waaronder ijzer, koper en andere metalen. De populairste valutaparen om in te handelen zijn Euro – Dollar, Euro – Pond, Dollar – Yen, Dollar – Canadese Dollar en Dollar – Pond. Wil je handelen in CFD’s voor indices dan kun je kiezen uit alle populaire beurzen zoals de FTSE, de NASDAQ, S&P en de AEX-25.

Soort accounts bij Avatrade

Je kunt bij AvaTrade een demo account aanmaken om te oefenen en spelen met het handelen in CFD’s. Je krijgt hiervoor een fictief bedrag van $ 100.000,- tot je beschikking. Je kunt van alle opties gebruik maken zodat je het handelen snel in de vingers krijgt. Als je er aan toe bent om echt geld in te gaan zetten dan kun je een account aanmaken waarop je geld kunt storten. Bij het aanmaken van een account waarmee je met echt geld handelt moet je je naam, e-mailadres, land van vestiging en telefoonnummer invoeren. Daarnaast moet je aangeven met welk platform je wilt handelen en in welke munteenheid. De minimale storting is € 100,- per transactie. Je kunt een uitbetaling laten doen bij een bedrag van minimaal € 500,-.

Hoe is de klantenservice bij Avatrade?

De klantenservice van AvaTrade is bereikbaar via de telefoon of per fax. De klantenservice is daarnaast ook per e-mail bereikbaar. De klantenservice opent op zondagavond om 21.00 uur GMT en sluit op vrijdagavond om 21.00 uur. De medewerkers van de klantenservice zijn zeer hulpvaardig en deskundig.

Kan ik veilig handelen bij Avatrade?

AvaTrade biedt 256-bit beveiliging bij het doen van de transacties. De transacties verlopen via de Danske Bank van Denemarken. De hoogste beveiligingsstandaards worden ingezet om alle transacties van de klanten goed en veilig te laten verlopen. De website draagt het veiligheidskeurmerk van WebTrust, van McAfee Secure en True Site Identity. Je kunt dus met een gerust hart handelen in CFD’s via deze broker.

De rekeningen van klanten worden te allen tijde gescheiden beheerd van het eigen vermogen van de onderneming. Ook hierin loop je dus geen risico. Het enige minpunt is dat er geen bodem zit in het maximaal op te lopen verlies. Je kunt dus als je verkeerde beslissingen neemt, grote sommen geld verliezen. Maak daarom gebruik van de mogelijkheden om je zo goed mogelijk te informeren over de stand van zaken op de markt zodat je de best mogelijke beslissingen kunt nemen voor aan- en verkoop van CFD’s.

Conclusie

AvaTrade is een online broker met een volledige licentie. AvaTrade heeft klanten in 150 landen over de hele wereld. Klanten zijn over het algemeen zeer tevreden over de dienstverlening. Je kunt bij AvaTrade handelen in een groot aantal instrumenten. CFD’s zijn beschikbaar voor grondstoffen, aandelen, valutaparen, indices en producten. De gebruikte platforms zijn veilig en zeker en genieten dan ook veel vertrouwen bij de handelaren. Je kunt gebruik maken van een demo account of van een account waarbij je met echt geld kunt handelen.

Nieuwe ervaringen van Avatrade

1 bezoekers hebben
Avatrade
beoordeelt met een gemiddelde beoordeling van: 4 van 5

Prima platform om te handelen. Veel verschillende mogelijkheden en tevens crypto’s beschikbaar. Al met al een goed platform.

Avatrade
1

Beoordeling achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd