Nederlandse spelers geaccepteerd Nederlandse spelers geaccepteerd

ETX Capital

stars
4 / 5

ETX Capital is een erg professionele topklasse broker. Zowel beginners als gevorderden kunnen prima aan de slag op dit platform. Open nu een account!

ETX Capital Overzicht

Wat is ETX Capital voor een broker?

Je kunt bij ETX Capital handelen in ruim 6.000 verschillende instrumenten. Het bedrijf is volledig gereguleerd en beschikt over verschillende licenties. Je kunt gebruik maken van diverse handelsplatforms om het handelen voor jou zo comfortabel mogelijk te maken. Je kunt handelen met Meta Trader 4 (MT4) en Trader Pro. ETX Capital is gevestigd in Londen en opereert wereldwijd. Deze topklasse broker heeft in de afgelopen jaren de lat voor de concurrentie in de financiële markten flink hoger gelegd.

Achtergrond ETX Capital

ETX Capital is een toonaangevende aanbieder van CFD’s (Contracts For Difference). Zowel beginners als experts kunnen handelen in CFD’s via ETX Capital. Daarnaast is het ook een ideaal platform voor intermediairs die handelen met het vermogen van hun klanten. Naast het simpelweg aanbieden van de handel in CFD’s biedt ETX Capital nog een aanvullend pakket van diensten waarmee het handelaren gemakkelijker wordt gemaakt om succesvol te handelen. Dit pakket bestaat uit de volgende diensten:

 • 3 betrouwbare handelsplatforms te weten ETX Binary, ETX Meta Trader 4 en ETX Trader Pro
 • De klantenservice is beschikbaar in 15 talen
 • Hoge hefboomwerking en aantrekkelijke spreads, onder andere voor valutaparen 0,7 pips en voor indices minimaal 1 pip
 • Apps beschikbaar voor Android en iOS voor handel op smartphone en tablet
 • Betrouwbare accounts voor de investeerders bij gerenommeerde investeringsbanken in de UK

Handel in meer dan 50 valutaparen en duizenden indices, aandelen en grondstoffen
Je kunt als klant bij ETX Capital gebruik maken van diverse educatiemogelijkheden om je inzicht in het handelen in CFD’s te verbeteren. Zo zijn er online cursussen, seminars en live webinars. In het menu Educatie voor handelaren kun je zien welke evenementen er zijn gepland waarvoor je je kunt aanmelden. Je kunt bij ETX Capital gebruik maken van een demo account. Op deze manier kun je transacties uitvoeren zonder dat je het risico loopt dat je verliezen lijdt. Zo kun je testen of je inmiddels voldoende inzicht hebt om met een echt account met valuta te gaan handelen. ETX Capital is onder andere geregistreerd door de FSR en FCA. ETX Capital won de award voor Investment Trends Award 2013en de Britse Forex Award, eveneens in 2013.

De voor en nadelen van ETX Capital

We hebben de belangrijkste voordelen en nadelen van ETX Capital als broker hieronder voor je op een rijtje gezet. Zo kun je snel een idee krijgen over de sterke en zwakke punten van ETX Capital.

Voordelen
 • Volledig geautoriseerd en beschikt over licenties
 • Ruim 600 financiële instrumenten voor de handel in CFD’s
 • MT4, ProTrader en Binary platform beschikbaar
Nadelen
 • Geen welkomstbonussen beschikbaar
 • De FAQ sectie geeft vaak geen resultaat op een zoekvraag
 • Er wordt geen informatie beschikbaar gesteld over banksamenwerking

Storten bij ETX Capital

Als je een storting wilt doen moet je vanzelfsprekend beschikken over een account. Zodra je hierop bent ingelogd kun je naar de diverse opties gaan voor het doen van een storting in je account. Je kunt een betaling doen met een creditcard, een debetcard, via bankoverschrijving of met Skrill. Alle betalingen worden afgehandeld met SSL beveiliging, zodat je betalingsgegevens altijd veilig zijn en je met een gerust hart een betaling kunt doen. De gelden die klanten storten worden in gescheiden accounts gestort bij een gerenommeerde bank in de UK.

 • Visa
 • Visa

Welke markten biedt ETX Capital aan?

Als handelaar bij ETX Capital kun je kiezen uit een groot aantal markten, met maar liefst meer dan 6.000 financiële instrumenten. Je kunt handelen in aandelen, indices, grondstoffen en valutaparen. Hier per soort product een korte toelichting.

Indices

CFD’s zijn beschikbaar voor verschillende beurzen waaronder de Polen 20, Griekenland 20, de beurs van Zwitserland, Japan 225, Hong Kong 40, Wall Street, en beurzen in Frankrijk en Duitsland.

Grondstoffen

De handel in CFD’s voor grondstoffen kan zeer lucratief zijn. Het is hiervoor wel handig om je eerst in de materie te verdiepen zodat je weet waar winstkansen liggen. Je kunt bij ETX Capital onder meer handelen in CFD’s voor koper, zilver, goud en platina. In de energiesector vind je CFD’s voor ruwe olie, gasolie, gas en verwarmingsolie. In de voedingsgrondstoffen kun je onder meer handelen in cacao, sojabonen, sinaasappelsap, koffie, suiker, graan en rijst.

Aandelen

Handel via CFD’s in aandelen is mogelijk in aandelen van diverse beurzen van onder andere Singapore, de VS, Australië, Zuid Afrika en 18 Europese landen. Je kunt handelen in populaire aandelen waaronder Google, Facebook, Twitter, Alibaba, Cisco en diverse banken.

Handel in valuta

De handel is beschikbaar in ruim 50 valutaparen. Hieronder exotische paren, en kleine en grote paren. Populaire valutaparen zijn bijvoorbeeld Dollar – Yen, Euro – Dollar, Euro – Pond en Pond – Yen.

Soort accounts bij ETX Capital

Je kunt bij ETX Capital kiezen uit drie verschillende accounts. Deze zijn gekoppeld aan het handelsplatform waar je mee wilt werken. Er is een ETX MT4 account, een ETX Binary account en een ETX TraderPro account. Deze drie accounts zijn eveneens beschikbaar als demo account. Je kunt dus een platform uitproberen in de demo modus. Bevalt dit niet dan kun je, als je desondanks een account voor echt geld wilt aanmaken, hiervoor een ander platform kiezen. Met de demo versies kun je alle 3 de platforms uitproberen en zien welke het beste bij je past. Voor ene demo account hoef je slechts beperkte gegevens te verstrekken, dit kan ook onder een schuilnaam.

Hoe is de klantenservice bij ETX Capital?

De klantenservice van ETX Capital is bereikbaar via een internationaal telefoonnummer of per fax. Ook is er een postadres beschikbaar. De telefonische helpdesk is bereikbaar van 7.30 uur GMT tot 21.00 uur GMT op werkdagen. Je kunt ook per e-mail een vraag stellen. Er wordt snel, adequaat en deskundig op vragen en opmerkingen gereageerd.

Kan ik veilig handelen bij ETX Capital?

Handelaren in CFD’s bij EFX Capital hoeven zich absoluut geen zorgen te maken over de veiligheid en bescherming van hun persoonlijke gegevens. De handelsplatforms zijn gegarandeerd veilig en worden beveiligd met SSL security. De website toont de Cyber Essentials Badge als teken van hoogstaande veiligheid. Als je een account aan wilt maken moet je minimaal 18 jaar oud zijn. Het platform van EFX Capital is gereguleerd en geautoriseerd door de FCA.

Conclusie

ETX Captital is met recht één van de toonaangevende online brokers in de UK. Door het zeer ruime aanbod aan financiële instrumenten zullen veel online handelaren zich er snel thuis voelen. Je kunt een demo account aanmaken, profiteren van tips en trucs om succesvol te handelen en gratis online tutorials raadplegen om je kennis en inzicht te vergroten. Maak gebruik van de volledig veilige manier van online handelen, zowel op de computer als op mobiele apparaten.

Nieuwe ervaringen van ETX Capital

1 bezoekers hebben
ETX Capital
beoordeelt met een gemiddelde beoordeling van: 4 van 5

Erg professioneel uitzien platform, en dat is het ook. Hier en daar nog een kleine verbetering mogelijk. Maar uiteindelijk zeker een goed platform om te beginnen.

ETX Capital
1

Beoordeling achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd